Servicii de ortodontie

Ortodontia este o specializare a medicinei dentare care se ocupă de corectarea anomaliilor dentomaxilare. Dintii strambi sau care nu sunt aliniati corect sunt mai greu de intretinut, pot fi pierduti mai devreme datorita carierii si parodontopatiei, si obliga muschii masticatori la un efort suplimentar, ce poate duce la dureri de cap, disfunctia ATM si dureri la nivelul gatului, umarului si spatelui. Un alt dezavantaj este aspectul inestetic al dintilor strambi sau nealiniati corect.

 

Avantajele tratamentului ortodontic includ o mai buna sanatate orala, un aspect mai placut si o durabilitate mai mare a dintilor.

 

Numai medicul dentist sau ortodont poate determina dacă aveţi nevoie de un tratament ortodontic. Pe baza unor instrumente de diagnostic care includ anamneza medicală şi dentară completă, un examen clinic, mulajul danturii şi radiografii şi fotografii speciale, medicul dentist sau ortodont decide dacă se recomandă tratamentul ortodontic.

 

Ce este ortodontia?

Putem recomanda aparate ortodontic subtile, estetice, complet transparente, care sa nu va puna probleme in activitatile zilnice. Pe de alte parte, copiii pot prefera aparate colorate in diferite culori, ei fiind de cele mai multe ori foarte incantati de alegerea unei culori care sa ii reprezinte. ( aparatul dentar safir )


Medicii nostri pun foarte mare pret pe intelegerea planului de tratament ortodontic, intrucat acesta este, de cele mai multe ori, de lunga durata. Un aspect la fel de important pe care punem accent, este intretinerea si igienizarea in cazul purtarii aparatului ortodontic. In cadrul clinicii noastre venim in intampinarea dumneavoastra, oferindu-va cele mai bune metode si produse de intretinere si igienizare, adaptate in functie de pacient.

 

Un aspect mai putin cunoscut este faptul ca tratamentul ortodontic poate fi o parte componenta a unor tratamente de natura protetica, implantologie, chirurgie.

Galerie foto

Adresa: Calea Bucuresti, nr. 50, Brasov
Telefon:  0368.808.122
Email: office2@esdent.eu
Program: Luni - Vineri: 08.00 - 21.00

 

Adresa: Str Carpatilor nr 39, Brasov
0368.808.111
office@esdent.eu

Program: Lu - Sb: 08.00 - 21.00

                        Du: 08.00 - 16.00