click pe imagine pentru a mari
Aparat dentar incognito

Aparatul dentar invizibil, nu prezinta nici un impediment estetic, majoritatea adultilor preferand acest tip de tratament ortodontic datorita impactului social pe care ar putea sa il aiba un aparat conventional vestibular.

 

Numai un specialist ortodont iti poate prezenta toate avantajele unui aparat dentar invizibil.

 

Cu ani in urma, tratamentul ortodontic se adresa in mod special adolescentilor si preadolescentilor dar o data cu evolutia tehnicilor de tratament fixe, adultii beneficiaza din ce in ce mult de acest tip de tratament.

 

Indiferent de varsta, tratamentul ortodontic poate imbunatati ocluzia, poate mari eficienta dintilor in raport cu functia pe care o exercita si poate creea un zambet armonios. Ortodontia presupune repozitionari dentare o data cu radacinile acestora, ceea ce are ca efect un suport superior coroanei dintelui iar tratamentul ortodontic prezent ofera maximul de confort si reducerea din ce in ce mai mult al timpul de tratament.

 

Prin folosirea aparatului dentar invizibil se poate de asemenea obtine o reconturare a aspectului facial, la nivelul maxilarelor, buzelor, barbiei, mai ales atunci cand se combina cu proceduri chirurgicale maxilo-faciale. Totodata, un aspect important in tratamentului ortodontic este dat de gradul de mentinere a igienei orale, semnificativ imbunatatit in urma efectuarii acestuia.

Adresa: Calea Bucuresti, nr. 50, Brasov
Telefon:  0368.808.122
Email: office2@esdent.eu
Program: Luni - Vineri: 08.00 - 21.00

 

Adresa: Str Carpatilor nr 39, Brasov
0368.808.111
office@esdent.eu

Program: Lu - Sb: 08.00 - 21.00

                        Du: 08.00 - 16.00