click pe imagine pentru a mari
Aparat dentar invisalign

Increderea dumneavoastra. Perspectivele dumneavoastra de viitor. Viata dumneavoastra. Iar cu Invisalign, obtinerea zambetului la care ati visat dintotdeauna nu trebuie să fie greu de realizat. De fapt, nu are practic niciun impact asupra vietii de zi cu zi.

 

Invisalign indreapta dintii folosind o serie de aliniatori detasabili aproape invizibili, care sunt adaptati special la dintii dumneavoastra. Pe masura ce inlocuiti fiecare aliniator odata la doua saptamani, dintii dumneavoastra vor migra – puţin cate putin, saptamana dupa saptamana, deplasandu-se treptat spre pozitia finala proiectata.

 

Confortabil, transparent si detasabil – sistemul Invisalign va transforma zambetul fara a va perturba viata. Asa cum au descoperit deja peste 3 milioane de oameni din intreaga lume.

Sunteti gata pentru noul dumneavoastra zambet?

 

Desi este important să vizitati un furnizor Invisalign pentru a vedea cat de bine se potriveste Invisalign cu nevoile dumneavoastra, puteti efectua chiar acum evaluarea zambetului pentru o vedere de ansamblu asupra a ceea ce percepeti ca ar fi problema dumneavoastra specifica legata de indreptarea dintilor, pe care o puteti apoi discuta in amanunt în timpul consultatiei initiale Invisalign.

Adresa: Calea Bucuresti, nr. 50, Brasov
Telefon:  0368.808.122
Email: office2@esdent.eu
Program: Luni - Vineri: 08.00 - 21.00

 

Adresa: Str Carpatilor nr 39, Brasov
0368.808.111
office@esdent.eu

Program: Lu - Sb: 08.00 - 21.00

                        Du: 08.00 - 16.00